Sopimusvalmistus

Räätälöitävä tuotanto palveluksessanne

Transmerin tuotantolaitoksessa on valmistettu päämiesten tuotteita lisenssillä jo vuosikymmeniä. Kokemusta hyödyntäen räätälöimme sopimusvalmistuspalvelun juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi: aina tuotekehityksestä toimituksiin saakka tai joitakin osa-alueita tältä väliltä.

Asiakkaillemme tarjoamme sopimusvalmistusta ja erilaisia logistisia ratkaisuja.

 

Sopimusvalmistus

Tuotekehitystä tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan idean pohjalta ja etenee tuotekehityskemistimme jalostamana valmiiksi tuotteeksi.

Reseptipankissamme on myös valmiita perustuotteita, joista asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan muokata yksilöllinen tuote edullisesti ja aikaa säästäen.

Varastointipalvelut

Uudenaikainen logistiikkakeskuksemme tarjoaa monipuolisia varastointi- ja käsittelypalveluita, jotka lisäävät tehokkuutta tavaravirtojen hallintaan.

Pakkaaminen ja etiketöinti

Tarjoamme tuotteiden pakkaus- ja etiketöintipalvelua asiakkaan omille tuotteille.

Pakkaamme ja etiketöimme eri kokoiset tuotteet myymäläesillepanoa ja kuljetusta varten. Voimme myös uudelleenpakata tuotteita eri kokoisiin pakkauksiin.

Lainsäädäntö

Kemistimme seuraavat aktiivisesti teknokemian valmistusta säätelevää lainsäädäntöä. Vankka asiantuntemus ja erikoisosaaminen lainsäädännön alalta on tärkeä osa vastuullista valmistusta. Myymme tätä palvelua myös erillisenä kokonaisuutena.

Otattehan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella saattaaksemme juuri teidän tuotteenne markkinoille.

 

Meiltä saatte lisätietoja kun haluatte keskustella sopimusvalmistuksesta:

e-mail sales.logistics@transmeri.fi
tai Mikael Sjögren
puh. + 358 40 388 3069
sähköposti Mikael.sjogren@transmeri.fi

 

Tuotekehitys

Asiakkaan ideaan pohjautuen kemistimme aloittavat tuotteen kehittämisen ja jalostamisen valmiiksi korkealaatuiseksi tuotteeksi. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu kehitysprosessin kaikissa vaiheissa. Tuotekehitys tapahtuu omassa laboratoriossamme Vantaalla.

Huolellinen laadunvalvonta on olennainen osa työtämme tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa.

Kemisteillämme on vankka kemikaalilainsäädännön asiantuntemus teknokemian alalta. Tarjoamme tukea lainsäädännön vaatimusten noudattamisessa. Hoidamme muun muassa tuotteiden turvallisuusarvioinnit, käyttöturvallisuustiedotteet sekä etikettien lainmukaisuuteen liittyvät tehtävät.

Seuraamme alan trendejä ja hankimme jatkuvasti tietoa uusimmista raaka-aineista, pakkausmateriaaleista ja erilaisista tuotemuodoista. Olemme mukana Teknokemian Yhdistyksen kosmetiikka- ja pesuainekemian työryhmissä.

Olemme valmistaneet reseptipankkiimme valmiita perustuotteita, joista asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan muokata yksilöllinen tuote edullisesti ja aikaa säästäen. Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja tuotteen käyttötarkoituksesta riippuen. Asiakkaan on mahdollista valita pakkauksia myös ennakkoon valitsemiemme vaihtoehtojen pohjalta. Valikoimassamme on huomioitu eri hintakategoriat.

Takaisin ylös Takaisin ylös