Palvelutarjontamme

Transmeri Logisticsilla on valmistettu päämiesten tuotteita lisenssillä jo vuosikymmeniä. Valmistamme hygienia-, kosmetiikka- ja kampaamotuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia pesuaineita teollisuudelle. Monipuolista osaamista hyödyntäen räätälöimme palvelukokonaisuuden juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivaksi: aina tuotekehityksestä toimituksiin saakka tai joitakin osa-alueita tältä väliltä. Meillä valmistetuille tuotteille voit myös hakea Avainlippu-merkin, joka kertoo tuotteen suomalaisesta alkuperästä luotettavasti.

Laborantteja työssä laboratoriossa

Tuotekehitys

Asiakkaan ideaan pohjautuen kemistimme aloittavat tuotteen kehittämisen ja jalostamisen valmiiksi korkealaatuiseksi tuotteeksi. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu kehitysprosessin kaikissa vaiheissa. Tuotekehitys tapahtuu omassa laboratoriossamme Vantaalla. Huolellinen laadunvalvonta on olennainen osa työtämme tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa.

Seuraamme alan trendejä ja hankimme jatkuvasti tietoa uusimmista raaka-aineista, pakkausmateriaaleista ja erilaisista tuotemuodoista. Olemme mukana Teknokemian Yhdistyksen kosmetiikka- ja pesuainekemian työryhmissä.

Valmistuspalvelu

Olemme valmistaneet reseptipankkiimme valmiita perustuotteita, joista asiakkaan toiveiden mukaisesti voidaan muokata yksilöllinen tuote edullisesti ja aikaa säästäen. Tarjoamme erilaisia pakkausvaihtoehtoja tuotteen käyttötarkoituksesta riippuen. Asiakkaan on mahdollista valita pakkauksia myös ennakkoon valitsemiemme vaihtoehtojen pohjalta.

Pakkaaminen ja etiketöinti

Tarjoamme tuotteiden pakkaus- ja etiketöintipalveluja asiakkaan omille tuotteille. Tuotteet toimitetaan esimeriksi konteissa asiakkaan tuotantolaitokselta kotimaasta tai ulkomailta ja pakataan sopimuksen mukaisesti joko asiakkaan itse hankkimiin pakkauksiin tai meidän tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Pakkaamme ja etiketöimme eri kokoiset tuotteet myymäläesillepanoa ja kuljetusta varten. Voimme myös uudelleenpakata tuotteita eri kokoisiin pakkauksiin. Meidän kautta saat tuotteet aerosoleina, pulloina, tuubeina ja suosittuina täyttöpusseina.

Lainsäädäntö

Kemisteillämme on vahva kemikaalilainsäädännön asiantuntemus teknokemian alalta ja he seuraavat aktiivisesti teknokemian valmistusta säätelevää lainsäädäntöä. Vankka asiantuntemus ja erikoisosaaminen lainsäädännön alalta on tärkeä osa vastuullista valmistusta. Hoidamme mm. tuotteiden turvallisuusarvioinnit, käyttöturvallisuustiedotteet sekä etikettien lainmukaisuuteen liittyvät tehtävät.

Lisätietoja palveluistamme:

sales.logistics@transmeri.fi

Mikael Sjögren, mikael.sjogren@transmeri.fi, 050 388 3069

Takaisin ylös Takaisin ylös